Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Kdo chce zábavu bude volit Zemana,protože miluji jeho bonmoty,jeho nepředvídatelnost co z něj zase vypadne a jak na to bude reagovat kavárna a novináři. Pokud zvolíte Drahoše bude to nuda a nic jiného než nuda,bude mluvit z papíru spisovně a to co mu napíší jeho poradci a to v nic neříkajících frázích.To tam může být počítač a vyjde nás to mnohem levněji.Pokud Drahoš zvítězí prodám televizi .

5 3
možnosti
DP

Pane Strecha, kdo je ta kavarna? Dozvim se to konecne? Nebo opakujete stale dokola neobolsevicky nic nerikajici kec.

3 3
možnosti
JO

Celkem Vás chápu. Jsou chvíle, kdy bych ho taky nejraděj hodil do urny, ale pak mi to vždycky přijde nelidské. Ať si v klidu žije dál.

5 1
možnosti
RK

Vážená dámo, při vašem vzdělání byste mohla aspoň tu polévku pojmenovat správně drš'tková. I když připouštím, že v případě přirovnání k MZ ta dršková sedí o něco líp, jenže správný tvar by pak asi měl být držková.

8 5
možnosti
RK

Když už jste se tu chybu odhodlala opravit v nadpisu, mohla byste si ji opravit i v článku.

0 0
možnosti
PL

P93e72t49r 30L71a17n47g45e17r

17. 1. 2018 12:57

Mám to naopak. Pro mne jsou přijatelní oba. Zeman mi vyhovuje obsahem, Drahoš naopak formou. V tomto dilematu volím obsah - Zemana. U pana Drahoše, jehož si vážím, tak trochu nevím na čem jsem. V prvním kole jsem volil Topola.

9 3
možnosti
DP

No volit Zemana a jeho hradni sasky ve jmenu tradice a odkazu Havla je opravdu znamka - autorka promine - blbosti na kvadrat. Sebestrednej alkoholik obklopenej Mlynarem bez proverky a ulhanym Ovcackem...Pokud autorce tohle vyhovuje, a srovnava to s uradovanim Spacka a spol, tak vtipy o blondynach dostavaji trochu jiny rozmer.

Pokud by rekla, ze se ji libi arogantni lhar, prosim. Proti gustu nic nenamitam. Tvrdit, ze nechce, aby na hrade sedel intelektual... A kam by madam asi tak zaradila Zemana a jeho karieru na odkladisti nepotrebnych – prognostaku. To byl panecku delnickej kadr. Autorka nam jen ukazuje, jaky jsou volici Zemana, lehce receno hloupi.

22 12
možnosti
ES

Pane Petrzilko jste nemocný člověk a měl by jste se léčit.Není to žádná ostuda a pokud nejste nemocný tak jste ubožák.

8 11
možnosti
VF

"Požitkářka milující krásu, moudrost a tvořivost....jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti."

Krásné sebehodnocení, článek ale není v tomto duchu. Promiňte.

9 3
možnosti

Možná, že to je jen výjimka (blondýna), co potvrzuje pravidlo, a hledá toho koně...

3 2
možnosti
MS

Nikdy nepochopím Zemanovi voliče, kteří tvrdí, že je jejich kandidát proti EU a Bruselu a Drahoš je eurohujer. Je to samozřejmě nesmysl. Byl to právě Zeman, který jako první vyvěsil vlajku EU na Hradem a před volbami se s tím ještě chlubil, že to bude jedna z prvních věcí, které v úřadu provede....s podporou EU se nikdy netaji.

27 4
možnosti
BJ

"Závěrečný dotaz pak směřoval k vystoupení Česka z Evropské unie. Zeman si podle svých slov nemyslí, že by bylo lepší, kdyby Česká republika opustila Evropskou unii. „Pro malý nebo střední stát, jako je Česká republika, je vždy výhodnější, když je součástí většího celku, neboť se jinak může stát obětí nějakého silnějšího souseda,“ zmínil Zeman."

clanek ze dne 4.10.2017

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zeman-se-jasne-vyjadril-k-otazce-clenstvi-v-EU-506664

0 0
možnosti
MS

Každý si může volit podle svého svědomí a vědomí. Jen věřím, že vaše volba bude tou menšinovou. Zastávám jiné hodntoy než současný prezident.

10 4
možnosti
VPS

Nesouhlasím, ale oceňuji stručný a slušný příspěvek.

Zakový Petrzilka Vám nesahá ani po paty!

3 2
možnosti
JZ

Zeman je pouze žvanil, ale skutek a utek. Navíc prezident nemá na migraci žádný vliv, o bezpečnostních otázkách státu rozhoduje vláda. Jeho výkřiky o tom, jak by vzal do ruku zbraň a šel hájit naše hranice před islámskými radikály vzhledem k jeho kondici připomínají dobrého vojáka Švejka, který jde k válečnému odvodu na invalidním vozíku, máchá při tom berlemi, a vykřikuje na Bělehrad, na Bělehrad.

9 8
možnosti
IM

I20v27a13n 96M72i90n69á83ř

17. 1. 2018 12:36

Ještě jsem neslyšel jiný argument pro stále doporučovaného Drahoše - než, že je slušný.

7 4
možnosti
JU

J40o76s49e23f 82U54l72m30a85n

17. 1. 2018 12:39

Vypadá na pohled důstojně. I díky těm falešným brýlím. ;-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik