Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Velmi hezky a zároveň vtipně napsané, karma. R^

(Co jsem jen tak letmo prolétl diskusi, vidím, že někteří zdejší "Zemanovi nevoliči" opět článek rozdýchávají velmi těžce... :-))

19 10
možnosti
Foto

Hlavně se paní hezky vyhnula ohodnocení zdravotního stavu současné hlavy státu ale to bude asi tím, že je dáma citlivého založení a proto zde uplatnila naplno a beze zbytku "Goldwater Rule".:-)

8 2
možnosti
JN

Klidně i jako Praha. ;-D

6 1
možnosti
PB

P20e49t83r 34B80u96r65i10a80n

17. 1. 2018 14:49

hoďte tam co chcete, to je Vaše svobodné právo. Při tom, prosím, aspoň neprzněte jazyk český... ať se mnohým nekřiví "dršťka" :-P

4 8
možnosti

když nejsou argumenty tak alespoň kopnout do kotníku že:-P

8 0
možnosti
ZH

Za mě karmaR^. Já na to mám trošku jiné přirovnání, které zaznělo už v minulosti: Je to jako volit mezi prasečí nebo ptačí chřipkou .

6 2
možnosti
IN

Jste odvážná, líbí se mi velmi Vaše metafory. Vzhledem k poslední "prezidentské debatě" kandidátů, bych snad volila také stejně jako Vy. Pan Topolánek byl sebejistý, přesvědčivý, znalý historie, zkrátka zkušený politik, až na jeho známé excesy z minulosti a orientaci. Pan dr. Hilšer je mladý, proč bychom nemohli mít takového "kolouška" na Hradě jako třeba Francie ? Stejný je můj postřeh. Zasloužili bychom si mít mladého prezidenta, ale výběr je nyní omezený podle mého názoru, i na vítězi jde najít nějaká chybička v případě druhé volby. Na odlehčení si vzpomínám, že kdysi volily prý ženy fešáka s hezkou kravatou - exprez. p.Klause. Jak to bude letos ?

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LD

Hanko, ještě prosím přemýšlejte, aby pak z iritace nebylo znechucení: https://laddvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643668

1 0
možnosti
PK

Jste nejen velmí krásná žena ,ale taky odvážná....a nenechte se prosím znechutit hloupými řečmi jen za to, že jste se neobávala vyjádřit svůj názorR^R^R^

17 5
možnosti
BJ

Jediny zdroj o Havlove vyroku o profesoru politologie je Topolankuv projev z roku 2003, tedy alespon ja jsem nic jineho nenasel. Zajimave je, ze se casto objevuje prohlaseni, ze Drahos je nevolitelny, protoze je "havloid" a zaroven take tento Havluv (udajny) vyrok, opet namireny proti Drahosovi.

2 0
možnosti
BJ

Egyptologie, samozrejme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik