Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Karma! Cítím to naprosto stejně. R^

9 2
možnosti
Foto

když jsem ho pozorovala při odmykání korunovační komnaty-nevím jak může obstát prezidentským povinnostem dalších pět let:-/

18 6
možnosti
KN

Paní bloggerka si ho patrně přeje mít brzy v jiné urně, jinak by mu dopřála odpočinek.

Jinak nechápu, jak někdo, kdo o sobě píše, že miluje krásu, moudrost a tvořivost může volit Zemana.

19 6
možnosti
BM

Jonathan Swift

roku 1728 ve své eseji napsal: "Když se na světě objeví opravdový génius, pozná se podle toho znamení, že se všichni hlupci proti němu spolčí."

12 1
možnosti
DB

jeden z mnoha pravdivých citátů na danou tématiku.........

3 1
možnosti
Foto

;-Dten titulek je vskutku tak kouzelně blbej... že jsou věci v pořádku:)))

4 6
možnosti
JU

J24o20s61e42f 27U62l85m47a16n

17. 1. 2018 16:43

Proč blbej? Já myslím, že to byl od autorky záměr. Ale já vím, všichni, co to hodí Zemanovi, musí být přece blbí, co...

11 0
možnosti
MK
MW

Volte Jiřího Drahoše! Volte slušnou změnu! Miloš Zeman je starý, unavený a hlavně nemocný člověk, kterému je všechno jedno. Kdyby nebylo, nemohl by kolem sebe mít tu skvadru zcela bezpáteřných poradců. I v mém životě byly doby, kdy jsem mu naslouchala, ovšem ty už jsou dávno pryč. Miloš Zeman mě zklamal nejen jako politik, ale i jako člověk. On nemá rád lidi. Věčně jen někoho s despektem nálepkuje a uráží. Projevuje se jako zlý a mstivý člověk. Nehledě k tomu, že buducnost bude zejména o propojování vědy, umění a technologií a k tomu má daleko blíže Jiří Drahoš. Mně zajímá především prezentace naší republiky v zahraničí a tu Miloš Zeman opravdu nezvládá. Člověk, aby chodil kanálama. Vemte rozum do hrsti mladá paní a přehodnoťte své rozhodnutí. Nebojte se trochu riskovat.Odvažte se!!

14 11
možnosti

Právě volba Zemana je volba pro Změnu. Protože je starý unavený a hlavně nemocný. Jestli jsou toto všechno důvody k volbě humanoidní atrapy pak si ji užijte a nestěžujte si, že nás prodává bez boje.

0 0
možnosti
KK

K70a59r42e93l 69K25á60š

17. 1. 2018 15:45

Tak když už Váš žaludek vydrží takové ingredience jako je Ovčáček, Mynář, Veleba, Nejedlý ap., Zeman sám o sobě už mu moc neublíží. Co tak projevit i trochu lidskosti a nechat současného prezidenta na stará kolena odpočinout?

35 7
možnosti
LK

volit do těžkých časů takhle nemocného prezidenta je hodně nezodpovědné, že my se z té naší historie nikdy nepoučíme. Jakoby nestačil Beneš.

22 4
možnosti
Foto

Beneš není asi úplně správný příklad volby nemocného prezidenta. To by spíše sedělo na Háchu i Masaryka v poslední volbě.

0 0
možnosti
VV

Do urny se nehazi, do urny se uklada!

10 3
možnosti
JN

To bych potom chtěl vidět, jak jste vy při německých volbách uložil do urny Merkelovou. ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik