Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak rozhodnutí (pokud je to opravdu jak jste napsala) je očividně nesmyslnné a další kolo dotyčná vyhraje už jenom proto, že žalující strana by usela doložit míru znečištění nad příslušné limity, které u malého poníka v čistotě překročeny být nemohou.

Co ale nechápu jsou ty desetitisíce za soudní výlohy-pokud se v takové věci není dotyná schopna hájit sama tak by sehnala výrazně levnější právní zastoupení a možná takové, se kterým by se nemusela odvolávat

1 0
možnosti

Bez právníka obtížně. Zda rozsudek je dán špatným advokátem či mizernou soudkyní těžko posoudíme.

A výdaje na advokáta vylezou k deseti tisícím jen otevřete dveře.

1 0
možnosti

Dobrý den. A co jste tím, paní autorko, chtěla vlastně širokému čtenářskému auditoriu říci ? Že soucítíte s nemocnou majitelkou poníka, která byla šikanózně odsouzená ? Že je ostudné, že samosoudkyně rozhodla (podle vás) špatně a vaše přítelkyně musí platit soudní výlohy? A k tomu jste chtěla upozornit na utrpení psů, kteří musí poslouchat rachejtle a rámusení náklaďáků ?

Domníváte se, že když napíšete svůj srdceryvný výlev, že se zvedne rozhořčená vlna veřejného mínění, která něco na vámi popisovaném stavu změní? Mám vážnou obavu, že nezmění. To jsou ty paradoxy, viďte? Pokrytecký svět má plnou hubu práv a nedokáže vyřešit jednu sousedskou zlovůli. Bez ohledu na to, jestli o tom někdo napíše srdcebolný traktát.

1 7
možnosti

Co jsem chtěla sdělit, to jsem sdělila. Takže na Vaše otázky odpovídám ano. Snažím se popisované stavy změnit. Pomáhám založit veřejnou sbírku na zaplacení soudních výloh Martiny, profesně usiluji o toleranci tradiční podoby venkova a sousedské spory ve svém okolí se snažím řešit smírčí cestou. Koho prvoplánově nechtěná srdceryvnost textu irituje, nemusí jej (do)číst...

8 1
možnosti

Na internetu se řeší duševní pohoda slepic v klecích a kůň ve výběhu na trávě jiným smrdí! Komu se příroda nelíbí,může bydlet ve velkoměstě.8-o

7 1
možnosti

To že si někdo stěžuje na páchnoucího poníka bych chápal. Ale co nemohu překousnout a považuji za velmi nebezpečné je soudcovský aktivismus. Samosoudkyně si svévolně předefinovala vesnici jako prostor kde mají zahrady plnit jen okrasný účel.

7 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik