Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P56e73t92r 76B95u82r91i89a84n

29. 8. 2018 10:35

Výborně napsáno. Karma.

1 0
možnosti
DR

"Ostatně i prezident Obama před třemi lety souhlasil s tureckými bombardováním v Sýrii a Iráku, které pod rouškou likvidace IS umožnilo cílené útoky na kurdské cíle. Přestože právě Kurdové patřili mezi klíčové spojence západních zemí v boji s ozbrojenci z IS."

Jen bych doplnil že časem zdaleka nezůstalo jen u bombardování ale došlo i na pozemní intervenci. Samozřejmě za mlčení a tichého souhlasu ostatních členů obranného spolku NATO. Dnes už americký boj proti IS je pouze slovní.

0 0
možnosti
PK

Hanko, nenechte se otrávit panem Vokounem, v životě jsem pil i dobré české turky. Svět není jen espresso, mélange nebo dokonce instantní, která byla určena pro vojáky v zákopech. Fakt je, že Turci v podstatě kávu nepijí.

3 0
možnosti
VV

K te zmeti slov a vet nemam co rici. Ale Rakusaci toho vaseho Turka jiste nezakazi, protoze zadnej takovej fujtajbl neznaji.

0 5
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik