Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela se těším, na co nyní budou zákazníky lákat prodejci zahradních bazénů? Co jim budou slibovat jako bonus a kdy úspěšně zkrachují?:-(

0 0
možnosti
PT

Jen na okraj - cena obilí stoupla oproti roku 1988 asi na 135%, chléb asi na 700%.

0 0
možnosti

na druhý okraj: průměrná mzda v roce 2018 představují 882% výše platu v roce 1988 :-)

0 0
možnosti
PK

Počkejte jak se dotace ještě "rozjedou" až budeme řešit nedostatek vody. Takové změny krajiny, způsoby hospodaření budou stát majland a jenom trhem to nevyřešíte. Samozřejmě bude i dráž a lidé si budou muset připlatit.

0 0
možnosti
PK

Mně cca půlkilový cvrčovický zdražil z 29,90 na 34,90.

0 0
možnosti
NM

...vážená píšete,že cena chleba klesla a to kde?? já teda nakupuji jen a jen v obchodní síti v pekárně nenakupuji a jestli 480 g chleba v obchodě za 28.- je něco levného tak nevím po dotazu u výrobce bylo řečeno něco v tom smyslu,že se jedná o nový produkt...tak proto ta cena8-oRv!!

0 0
možnosti
PK

No bude mnohem hůře..je sucho a nebude dosti stravy pro dobytek...a ani třetí země na tom nebudou o mnohem lépe....

3 1
možnosti
SB

Naši zemědělci už dávno a stále žádají zrušení dotací, ale to v celé EU. ČR by se s tím vyrovnala daleko lépe než třeba Francie. Ostatní státy to nechtějí zrušit a kdyby se to zrušilo jen u nás, tak bychom vůbec nebyli konkurenceschopní vůči těm, kteří ty dotace budou pobírat dále. Jinak samozřejmě článek O.K.

3 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik