Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

"Všechny ty docentury a doktoráty jsou medailí za šprtání, memorování..."

Doporučoval bych autorce aby místo pouhého vyjádření svých dojmů se zabývala také fakty a například si ověřila co je třeba k získání docentury třeba na nějaké technické škole. Kromě vědecké práce a výsledků, se vyžaduje řada činností podporujících vědeckou/vysokoškolskou komunitu. Mezi mnohými dalšími: výuka, zavádění nových předmětů, vedení diplomových a bakalářských prací, práce v komisích ke státním závěrečným zkouškám a pak také recenze sborníkových a časopiseckých článků, práce v programových komisích, v profesních organizacích atd atd.

Memorování a šprtání tam nikde není ani u řádného způsobu a o to méně u nějakého rychlokvašeného.

0 0
možnosti
JB

Nikomu nedochází, že kdyby každý vysokoškolák napsal hodnotnou a objevnou, či dokonce použitelnou práci, tak jsme okamžitě v čele vývoje.

1 0
možnosti
SN

:-)....Já bych Vám radil ......vraťte se znovu k parkuru na koni. Není krásnějšího sportu a ačkoliv už jsem velmi stár, mám 4 koně a občas si s kamarádkami vyjedu. Je to pořád prima! R^R^R^

1 0
možnosti

Od koní jsem nikdy neodešla, zaplaťpánbůh, ty člověk žádným titulem neoklame, respektují jen přirozené a citlivé vůdce - nesrozumitelný, zbabělý člověk nemá šanci si je získat k dobrovolné spolupráci :-)

1 0
možnosti
Foto

Zůstaňte u sběru bylin. (Čímž se Vás nechci dotknout, ale přijde mi to hodnotnější.)

2 0
možnosti

Kéž bych mohla být za jejich sběračku a bez farmaceutického doktorátu z nich vyrábět léčivé lektvary...a za to si zasloužit třeba Vaší pochvalu do Diplomky naruby :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik