Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK
Foto

V jedné sci-fi povídce se to povedlo. President byl sice člověk, ale měl v hlavě našeptávátko, ovládané systémem umělé inteligence.

1 0
možnosti
Foto

Centrální mozek lidstva je třeba a zrušit všechny politiky, prezidenty nevyjímaje.

1 0
možnosti
PK

Stavy řidičů při stávajícím chování společnosti donekonečna nenafouknete. Lokální pivo ze západu Čech vozíme na severní Moravu a naopak, eshopy, petržel z Itálie. Bez rozvoje techniky v dopravě i obchodě se neobejdete. A prodlužování kamionů či dvoukloubové autobusy asi není to pravé ořechové.

2 0
možnosti
Foto

Transport zboží je jedno velké šílenství. Ještě před 80 lety můj tchán na vsi potřeboval z města jenom petrolej, sůl a sirky, zcela výjimečně něco na sebe a na postel. Všechno ostatní mu dal "dvůr " a okolní řemeslníci. Žilo se nesmírně úsporně a skromně, aby bylo co nejvíc přebytků, se kterými se mazalo na trh.

1 0
možnosti
PK

Chceme kvalifikovanou práci a zajistit ji sami od píky není tak jednoduché. Tak 300 melounů na montovnu je asi dnes hloupost, na toto nevím. Ona ta dotace může zahrnovat třeba daňové prázdniny, přičemž jinou aktivitu, která by "nesla" nemáme. Otázka je také kolik z těch 150 inženýrů budou našinci ...

1 0
možnosti

Šest čápů na hnízdě a žádný povyk?

0 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik