Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Dobrý člověk ještě žije!R^

0 0
možnosti
Foto

Tento článek mi připomněl mého bývalého šéfa z dob asi před 35 lety, který se za volantem svého vozidla volkswagen na silnici choval jako "širón", ale kdyby píchl, zůstal by u příkopu bezradně stát, protože kolo si vyměnit neuměl. A podobně na tom byl také (i když celkem vyjímečný) řidič zájezdní Karosy. Za normálního stavu jsou řidiči autobusů také zruční automechanici a závadu si dokážou opravit sami. V tomto případě by k tomu stačila jen nová hadice a stahovací páska, potom dolít kapalinu a mohlo se jet dál. Jenže nejelo - a autorka měla námět na článek. :-P

0 1
možnosti
VV

To bejvalo tak pred 100 lety, kdy zavodnici vozili s sebou skoro kompletni nahradni auto. Kdyby ten autobus byl neoplan, asi by ho neopravil v blizkosti nikdo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik