Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Lepší ódu na svině jsem ještě nečetl. Jen aby to s přicházející jinověrnou populací nebyl text na náhrobek.8-o

0 0
možnosti

to by byl smutný epitaf :-(, ale děkuji :-)!

0 0
možnosti

... méně prasat, zato více volů... také sviní je letos dost...

...prostě jsme v unii méně rovní mezi rovnými, a výše zmíněným to vůbec nevadí, hlavně že jim jdou dotace na biopaliva a aquaparky...

... a další problém je ten, že řada masných výrobků se bez masa klidně obejde, uzeniny by se daly přeřadit do kategorie homeopatik...

...pěkné, ale smutné...R^

1 1
možnosti

děkuji a nesmutněte :-):-)

0 0
možnosti

...nebojte se...i kdybychom žrali jenom americké či australské vepřové...prasat bude v česku stále dost....:-)

2 0
možnosti

i voluuuu....tim nemyslim Vas:)))

0 0
možnosti

Hezky jste to napsala.....

0 0
možnosti

M69i36l83a17n 26K58e62s23l

14. 5. 2016 17:27

My jsme zde měli socializmus,Poláci jej měli také.Poláci měli tehdy svá prasata ,my rovněž.Poláci mají furt svá prasata,my jich máme čím dál méně.Kdo zato může?Zemědělci,vláda?Zdá se,že pomlouvání těch zahraničních prasat a výrobků z nich ke zvýšení stavu našich "ošípaných" moc nepomohlo.Co s tím?

0 0
možnosti

zahraniční čuníky nepomlouváme, ty za to nemůžou :-)...Polští sedláci neplatí zdravotní a sociální pojištění, často šidí welfare zvířa a obcházejí zákonné požadavky zdražující výrobu masa :-(...ale máte pravdu, že není fér hledat příčinu nekonkurenceschopnosti našich chovů jen v zahraničních intrikách!!

0 0
možnosti

R^ tak s tímto se také potýkám, je to čím dál větší problém koupit nejen české prase,ale české jakékoliv maso :-/

0 0
možnosti

My si kupujeme od soukromníka už zabité a vykuchané a doma si ho zpracujeme. Jitrničky a tlačenka, zabijačkový gulášek. Prase váží +- cca 150 kg a za kilo dáme asi 40kč. A to se vyplatí.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS